Postrach jménem Rich Media
top of page

Postrach jménem Rich Media

Přestože pro mě marketing většinou zanamená čísla a grafy, tak kreativu obdivuji. A jako každý markeťák taky miluji pěkné a interaktivní formáty.

Přznejme si, že těch opravdu pěkných příliš není. Ano, najde se něco zajímavého - zajíždějící branding na klik, přeskakující lyžař mezi bannery, nebo přelévající se pivo ze sklenice mezi stránkami.

Podobná kreativa má za mě ale jeden háček. Je nedostupná, ne snad výhradně kvůli ceně, přestože je často velmi vysoká, ale především kvůli náročnosti. Udělat brief pro kreativku, shromáždit technické specifikace, udělat první korekci, test a nasazení u publishera, otagovat měření....

V průběhu se stane tolik nepříjemností, že alespoň pro jeden článek v řetězci se to stane pohromou. A výsledkem je často omezeně funkční drahá věc, do které se nikomu podruhé nechce.

Rozhodl jsem se to udělat po našem, to je rychle a jednoduše. Naše nová kreativa neumí zázraky, ale za 5 minut v CerebroAd.com jsem ji dokázal dát do této podoby i já, totální grafický nýmand v leže na gauči.

Co teprve dokáže šikovný kolega, nebo kolegyně! Neomezujeme velikost jak banneru, tak dat, jednoduše to hodíte d&d k nám, navolíte vrstvy a vyexportujete - banner můžete použít v RTB, na přímí nákup, na co potřebujete. Můžete natočit video na mobil a jen si ho uložit do počítače a frčíte.

Cena - řekněte si sami kolik byste chtěli za tuto vychytávku platit a pošlete nám ji na:

info@cerebroad.com, facebook, linkedin

109 zobrazení3 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page