CerebroAd nyní podporuje Rich Media formáty
top of page

CerebroAd nyní podporuje Rich Media formáty


V dnešním internetovém světě, který je nasycený reklamou, je těžké uživatele opravdu zaujmout zajímavou kreativou. Textová a display reklama je stále hojně užívána, ale nevyužívá na plný potenciál technické možnosti současné doby.

Rich Media formáty jsou formáty online reklamy, které nad rámec obrázků a textu využívají zvuk, video nebo jiné elementy, které dovolují uživatelům přímou iterakci s kreativou. Využívají se k tomu například gyroskopy a akcelerátory integrované v mobilních telefonech, kdy může uživatel hýbat s reklamou podle toho jak otáčí s mobilním telefonem. Možnosti s Rich Media formáty se vztahují na celé spektrum internetové reklamy napříč všemi zařízeními.

Nevýhodou může být z pravidla větší velikost kreativy, která občas způsobuje pomalé načítání reklamy. Nicméně, tyto nevýhody neplatí u CereborAd.com, kde se díky naší vyspělé technologii obrázek optimalizovaně načítá na našem serveru a tím nezatěžuje uživatele.

My v CerebroAd nadšeně sledujeme tyto trendy a implementujeme změny do našeho rozhraní pro uspokojení potřeb klientů a agentur.

Připravili jsme si pro vás dva příklady Rich Media formátů:

  • Vyzkoušejte si Scratcher níže:

  • Vyzkoušejte si Gyroscope níže (pouze na mobilu nebo na laptopech s gyroskopem):

82 zobrazení2 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Přehled nakupovaných dat v květnu a CTR

Report top 20 segmentů, které se nejvíce nakupují, řazeno dle impresí. V Květnu pokračuje trend využívání sestavených dat naším nástrojem ATP - vice zde. Nicméně je patrné, že nám začínají prázdniny a

bottom of page