Jak vyzrát na postrach jménem "Ad Fraud"
top of page

Jak vyzrát na postrach jménem "Ad Fraud"


Většina klientů investuje nesmírné úsilí a finanční prostředky do online kampaní. Statistiky bývají mnohdy velmi slibné. Vámi nastavené cíle na počet impresí a kliků se splnili, nicméně z pohledu ROI se vaše kampaň nevyplatí. Jednoduše řečeno, Vaše vynaložené částky na online reklamu nepřinesly požadovaný výsledek, ačkoliv reporty vykazují pozitivní čísla.

Dr. Augustine Fou, odborník na digitální strategii a integrovaný marketing, se zkušeností v oboru přes 20 let, poukazuje na jev v online reklamě nazývaný “Ad Fraud”. Dr. Fou upozorňuje na to, že analytické softwary jsou mateny falešnými daty, které se ani zdaleka neblíží realitě. Tvrdí, že “Jestliže nemáte 100% měření nebo velmi detailní statistiky, nedostáváte to, za co jste si zaplatili”. Vaše statistiky bývají nepřesné hlavně kvůli falešným stránkám a nepřesnému definování pojmů, jako je například imprese. To, že se Vám načetl banner, nemusí nutno znamenat, že ho uživatel viděl.

Náš program CerebroAd dokáže poskytnout podrobnější informace o Vašich online kampaních. V porovnání s naší konkurencí dokážeme například definovat pozici Vašeho banneru na stránce a identifikovat, zda se načtený banner nejenom načetl, ale i jestli byl v zobrazované části na monitoru uživatele. Tyto data Vám pak umožní lépe pochopit za co vynakládáte svoje prostředky a dá Vám informace o tom, jak lépe investovat peníze pro příští kampaně.

Pro více informací o CerebroAd klikněte sem:

Nebo nás kontaktujte na info@cerebroad.com

143 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page