Současný stav mobilního ad fraudu
top of page

Současný stav mobilního ad fraudu


Obrázek z pando.com

Podle aktuálních průzkumů jsou mobilní marketéři více ohrožení ad fraudem než dříve. Ukázalo se, že se fraud dokáže adaptovat na většinu anti-fraud systémů a tudíž přichází vždy v cyklech potom co se marketéři pokouší o zamezení fraudu.

Z toho jsou právě boti tou největší hrozbou. Od února 2018 boti nahradili device farmy v žebříčku nejpopulárnějších ad fraud forem na internetu. Statisticky tvoří 30% ze všech fraudů.

Zdá se, že tento nekonečný boj s ad fraudem nelze nikdy dostat pod kontrolu. My v CerebroAd.com jsme zvolili pasivní, ale o to účinnější boj s ad fraudem. Neztrácíme čas a prostředky bojem proti fraudu ale snažíme se ho spíše odhalit. Díky podrobným statistikám a správnou interpretací Vám dokážeme sdělit kolik peněz jste zaplatili na ad fraudu a doporučíme Vám jakou finanční strategii zvolit pro příští kampaně.

Pro více informací o našem adservingu navštivte naše webové stránky www.cerebroad.com.

Nebo nás kontaktujte na:

Celý report od AppsFlyer můžete stáhnout zde:

71 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Přehled nakupovaných dat v květnu a CTR

Report top 20 segmentů, které se nejvíce nakupují, řazeno dle impresí. V Květnu pokračuje trend využívání sestavených dat naším nástrojem ATP - vice zde. Nicméně je patrné, že nám začínají prázdniny a

bottom of page