Render vs. Imprese
top of page

Render vs. Imprese


Většinu našich zákazníků zajímá jak je to s těmi impresemi. Doteď jsme v rozhraní zobrazovali pouze dva údaje a to Adrequest a Impression. Od června jsme náš script naučili zaznamenávat onload a v rozhraní vypisujeme metriku render.

Render je okamžik načtení HTML, jpeg, png nebo gif banneru do prohlížeče uživatele. Jedná se o další zásadní novinku, kterou nalezne každý uživatel v rozhraní cerebroad.com bez příplatků, nebo speciálních žádostí na podpoře.

Máme radost, že i díky využití nejmodernějších techlologií na infrastruktuře jsou rozdíly mezi impresí a renderem minimální. Věříme, že takového rozdílu budou publisheři běžně dosahovat i v případě adrequstu a imprese.

Render není jen osamocená metrika, ale dává nám širší pohled na celou problematiku výdeje impresí. V blízké budoucnosti použijeme informace o rychlosti renderu pro vytvoření interaktivní mapy rychlosti internetu pro konzumenty internetové reklamy.

Tyto informace rovněž zaznamenáváme na úrovni uživatele, abyste je mohli v blízké budoucnosti využít při optimalizaci display nákupu.

Pro více info pište na:

228 zobrazení9 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page