Tisková zpráva: CerebroAd.com spouští nové interaktivní rozhraní pro sledování online kampaní
top of page

Tisková zpráva: CerebroAd.com spouští nové interaktivní rozhraní pro sledování online kampaní



Adservingová společnost CerebroAd.com spustila pro své klienty interaktivní rozhraní pro sledování online kampaní s názvem CerebroAd Quality Index (zkráceně CQI). Společnost tímto chce udělat další krok v poskytování těch nejpokročilejších reportů pro své klienty. Schopnost správně reportovat statistiky je klíčová pro vyhodnocení a pochopení internetových reklamních kampaní. Klienti tím mohou lépe vybrat strategii pro své budoucí kampaně.


CerebroAd.com již nyní nabízí nejpodrobnější statistiky na trhu. Pojmy jako Adrequest nebo Render zatím nebyly poskytovány žádnou adservingovou společností. Právě komplexnost dat způsobovala nepřesné nebo zavádějící interpretaci statistik. S novým rozhraním CQI nyní mohou klienti vidět na infografikách čísla z jejich kampaní. Každá sekce navíc obsahuje textové vysvětlení, upozornění a nápovědu, takže se klient může cítit jako kdyby dostával real-time podporu.


S touto novinkou CerebroAd.com věří, že pomůže svým stávajícím a novým klientům s pochopením složitých statistik. Prostřednictvím schůzek a třeba i ve formě blogu společnost cílí také na edukaci klientů v oblasti internetového marketingu, aby mohli efektivně vytvořit strategii pro své online kampaně. Navíc od července 2018 bude CerebroAd.com organizovat pravidelné měsíční setkání s klienty. Tato setkání budou poskytována zdarma.


Firma CerebroAd.com působí na českém trhu od roku 2016. Oproti svým konkurentům nabízí stoprocentně transparentní statistiky. Aktivně pomáhá svým klientům s pochopením složitých metrik a bojuje proti ad fraudu na českém i mezinárodním internetu. Společnost se může pochlubit klienty jako je BMW, Raiffeisen Bank, Prima, FAnn, Tesco, Stiga, Staropramen, Creditas nebo Equa Bank a spolupracuje s významnými agenturními klienty jako jsou Performics, Magnas, GroupM, Mindshare, Czech Promotion nebo IPG.

Pro CerebroAd.com zpracoval Robin Nguyen

Kontaktní osoba: Pavel Pastor, CEO e-mail: pavel.pastor@cerebroad.com tel: +420 777 354 119

Podpora CerebroAd.com: Robin Nguyen email: robin.nguyen@cerebroad.com info@cerebroad.com

58 zobrazení2 komentáře
bottom of page